Lézeres szőrtelenítés dióda lézerrel Gödöllőn

Dióda lézeres szőrtelenítés Gödöllőn

Ez a szőrtelenítés egy ténylegesen tartós megoldás lehet számodra

A lézeres szőrtelenítés manapság a szalonokban már egy nagyon népszerű eljárás, mivel számtalan előnye van, mind a nők, mind a férfiak számára.

Ha nem akarsz életed végéig gyantával és borotvával esetleg epilálással végezni a szőrtelenítést, akkor ez az esztétikai eljárás végleges megoldást kínál!

Így megspórolhatod az ebbe fektetett energiát és akár egy órát is, amit szőrtelenítéssel töltesz.

Sok ember számára azért kecsegtető a lézeres szőrtelenítés, mert a gyakori borotválás és gyantázás állandó bőr-pírrel és szőrtüszőgyulladással járhat.

Leggyakrabban a láb, hónalj, és mellkas szőrtelenítését kérik a Gödöllőn található Royal Beauty kozmetika és szépségszalon szalonjában. Az eredmény rendkívül tartós, gyors és egyszerű és semmilyen mellékhatása nincsenek.

De mit érdemes még tudni dióda lézerrel történő kezelésről? Ebben a cikkben összeszedtük a végleges szőrtelenítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Miért is jó a dióda lézeres szőrtelenítés?

Miért is jó a dióda lézeres szőrtelenítés?

A Royal Beauty kozmetikában a dióda lézeres módszerrel dolgoznak, mert ez a legkorszerűbb és legeredményesebb technológia, amit jelenleg szőrtelenítésre lehet alkalmazni.

A dióda lézer fénye behatol a bőr alá és ott elégeti, elroncsolja a szőrtüszőket. A fény a szőrtüsző festékanyagában, a melaninban nyelődik el.

Ezekben már nem fog szőr nőni a későbbiekben, legfeljebb csak kis pihécskék. Az eljárás igen széles körű bőr és szőrtípusra alkalmazható, így a sötét és világos szőrt egyaránt nagy hatékonysággal távolítja el.

Mivel az ősz szálak nem tartalmaznak melanint, ezek eltávolítására nem alkalmas a dióda lézeres szőrtelenítés.

A dióda lézeres szőrtelenítés menete

Első találkozáskor, a konzultáción a szakember elmagyarázza a menet tervet, és hogy nagyjából hány lézeres szőrtelenítő kezelésre lesz szükség a kívánt cél eléréséhez.

Az eljárás igen gyorsan történik, nagyjából fél órát vesz majd igénybe. Az eljárás teljesen fájdalommentes, enyhe melegséget fogsz csak érezni a kezelt területen.

Ezután a szakember hűteni foglya a kezelt területet pár percig (ez nagyon kellemes érzés).

A kezelést általában 6-8-10 alkalommal kell elvégezni, hogy az eredmény egy tökéletesen szőrtelen eredmény legyen.  Az eljárás után enyhe bőrpír általában jelentkezhet, ami viszont pár óra után el is elmúlik.

A lézeres szőrtelenítés előtt mire kell figyelni?

A dióda lézeres kezelésre mindig úgy kell érkezni, hogy a szőrtelenítendő felület ne legyen teljesen sima.

A legjobb, ha a szőrszálak mérete meghaladja a 2-3 milliméter, éppen ezért a dióda lézeres eljárás előtt és a kezelések között ne szőrtelenítsünk vagy gyantázzunk.

A dióda lézeres szőrtelenítés előnyei

A kezelés abszolút fájdalommentes. Az eredmény bársonyosan puha bőr, ami véglegesen így is marad.

Nincsen gyógyulási, felépülési idő az eljárás után, habár a szolárium használatát és a napozást kerüljük legalább egy hónapig. A dióda lézeres szőrtelenítésnek nincs hátránya, mellékhatása, illetve kockázata.

A szép, sima bőrön kívül semmilyen más hatása nem lesz a beavatkozásnak.

Szalonlista-Szalon cikkek

One Comment on “Lézeres szőrtelenítés dióda lézerrel Gödöllőn”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük