EunSung Microson Pen HIFU arckezelőgép- Royal Beauty kozmetika Gödöllő

EunSung Microson Pen HIFU arckezelőgép- Royal Beauty kozmetika Gödöllő

EunSung Microson Pen HIFU arckezelőgép – ez a gép valóban fantasztikus 

Az EunSung Microson Pen HIFU arckezelőgép során a legújabb és legmodernebb magas intenzitású mélyfókuszált ultrahanggal sebészeti mélységben képesek lehatolni a bőr rétegeibe a Royal Beauty kozmetika szalonban.

Az izom és a bőr legalsó, már a zsírszövetet is tartalmazó úgynevezett SMAS rétegig – szike nélkül érik el.

A szépészeti iparban világelsőként jegyzett dél- koreai gyártó, az EunSung a legmagasabb minőséget garantálja. Egyetlen kezeléssel biztonságos és látványos bőrfiatalító eredményeket érnek el a Gödöllői kozmetikában, mindenfajta külső anyag bevitele nélkül.

Hol hat a HIFU és mennyi ideig tart az arcfiatalító kezelés hatása?

Hol hat a HIFU és mennyi ideig tart az arcfiatalító kezelés hatása?

A kezelés a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált, pontszerű hősérüléseket hoz létre.

A kezelés során különböző fejekkel dolgoznak a Royal Beauty szalonban a hám, az irha és a bőralja rétegekben 1,5 mm, 3 és 4,5 mm mélységben egészen a SMAS rétegig lehatolva.

  • 1,5 mm mélységben újraépül az elasztin rostszerkezet, a ráncok mélysége csökken.
  • 3 mm mélységben aktiválódnak a kollagén termelésért felelős fibroblaszt sejtek.
  • 4,5 mm mélyen a SMAS réteg feszesítése történik. Ez az a mélység, amely más elektrokozmetikai eljárással nem érhető el, a sebészek is ebben a mélységben dolgoznak lifting műtéteknél.

A kezelés hatása 1-2 évig tart, mivel a bőr saját megújító folyamatait indítja be, katalizálja.

A végleges eredmény 3-6 hónap után alakul ki, így félévnél korábban nem érdemes ismételni a kezelést.

Miért érdemes a HIFU kezelést választani?

Manapság számtalan alternatíva szóba jöhet, ha bőrfeszesítésről, ránctalanításról van szó. Ilyen például a botox, a különféle ránctalanító krémek, illetve a HIFU kezelés. Utóbbi számtalan előnnyel rendelkezik az előbb említettekhez képest.

HIFU kezelésnek számtalan előnye van. Sokan igyekeznek ránctalanító krémekkel fiatalosabbá tenni arcbőrüket, viszont ezektől túl nagy eredményt sajnos nem szabad várni. A másik lehetőségtől, a botoxtól érthető módon sokan ódzkodnak, hiszen rengeteg az elrettentő példa, mennyire természetellenessé tudja varázsolni az arcot ez a típusú kezelés.

Viszont a EunSung Microson Pen HIFU kezelés esetében ilyesmitől nem kell tartani. Az arc továbbra is természetes marad, viszont a ráncok csökkennek, így sokkal fiatalosabb lesz a kinézete.

A EunSung Microson Pen HIFU arckezelő kezelésnek köszönhetően az eredmény körülbelül két-három hét után jól láthatóvá válik, ráadásul tartós marad, ugyanis akár három évig is eltarthat, bár ez a környezeti és biológiai tényezőktől is erősen függ.

A kezelés EunSung Microson Pen HIFU arckezelő géppel történik és szakképzett, megbízható szakember végzi el a Royal Beauty szalonban.

A kezelés EunSung Microson Pen HIFU arckezelő géppel történik és szakképzett, megbízható szakember végzi el a Royal Beauty szalonban.

A HIFU kezelés nem korlátozza a mindennapi tevékenységet, így az arcbőr továbbra is sminkelhető, nem kell vele napokig várni. A kezelés teljes mértékben biztonságos, így nem kell a mellékhatásoktól tartani, illetve fájdalommentes a kezelés.

A mikro fókuszált ultrahang olyan mélységbe juttatja el a hőt, ahol a kollagén termelés fokozható. Ha szeretnél fiatalosabb arcbőrt és ezáltal megjelenést, akkor ne kísérletezz, hanem válaszd a EunSung Microson Pen HIFU arckezelő gépet.

Nem csak az arcbőr kezelésében, hanem a toka eltüntetésében is hatásos a HIFU kezelés. Bővebb információkért mindenképp látogass el a www.royalbeautygodollo.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!

Miben más a EunSung Microson Pen HIFU arckezelés? Fájdalommal jár?

A EunSung Microson Pen HIFU arckezelő géppel történő beavatkozás nem jár fájdalommal. Kisebb melegséget vagy zsibbadáshoz hasonló érzetet szoktak néhányan említeni, másoknál nincs ilyen tapasztalat sem.

A EunSung Microson Pen HIFU arckezelővel – a száj- és a szemkörnyék is biztonságosan kezelhető, hiszen ez a kezelőfej kisebb, ezért az arc érzékeny területei is precízen elérhetőek.

A kezelés után azonnal feszesebb bőrképet kapunk. A laza szövetek rögtön megemelkednek, és a mélyebb ráncok láthatóan enyhülnek.

A EunSung Microson Pen HIFU arckezelő hosszútávú hatásának kulcsa, hogy a bőr elkezdi helyreállítani önmagát, beindul a kollagén termelés, a kezelést követő 2-6 hónapban a bőr folyamatosan fiatalodik és az eredmény egyre látványosabb lesz.

4 Comments on “EunSung Microson Pen HIFU arckezelőgép- Royal Beauty kozmetika Gödöllő”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük