Hifu kezelés – hogyan működik?

A Microson Pen kezelésről Walter Magdolnát kérdeztük a Royal Beauty Esztétika és Szépségszalon tulajdonosát

A Microson Pen kezelésről Walter Magdolnát kérdeztük a Royal Beauty Esztétika és Szépségszalon tulajdonosát

A Microson Pen-nel végzett HIFU kezelés (High Intensity Focused Ultrasonic) nagy intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, ami műtét nélküli arcfiatalítást tesz lehetővé

A Microson Pen-nel végzett HIFU kezelés (High Intensity Focused Ultrasonic) nagy intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, ami műtét nélküli arcfiatalítást tesz lehetővé

Az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai eljárás, melynek energiája mélyen a bőr alatti, izomfelszíni rétegekben fejti ki hatását.

Beindítja a kollagén- és elasztin rostok termelődését, miközben hatással van a bőr felszínére is. Eredménye a feszesebb, fiatalosabb arcbőr és a ráncok csökkenése. A kezelés nyáron is végezhető, fényérzékenységet nem okoz.

HIFU kezelés menete:

  1. a bőr kíméletes előkészítése, szennyeződések eltávolítása
  2. fókuszált ultrahang kezelés 4,5 mm, 3mm és 1,5 mm mélységben 
  3. regeneráló befejező ápolás

Már akár egy alkalom is elegendő. A kezelés utáni azonnal látható eredmények mellett, az azt követő hónapokban további, folyamatos, intenzív bőrmegújulás következik, így a maximális hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki. Az eredmény 1-2 évig tart, ezután évente ismételhető fenntartó kezelés.

A bőr szerkezetének újjáépítését egyéb bőrfiatalító kezelésekkel kombinálva tovább támogathatjuk. Kedvezményes csomagajánlatért válaszd az arcfiatalító lifting szépségprogramot.  

Mikor ajánlott a kezelés?

  • Műtéti beavatkozás és felépülési idő nélküli feszesebb, ránctalanabb arcbőr eléréséhez.
  • 35 év fölött a bőr megereszkedésének megelőzésére.
  • 45 év fölött a megereszkedett bőr megemelésére.
  • Ajánlott a bőrtónus, bőrtextúra javítására.
  • Ajánlott a szemkörnyéki ráncok kisimítására és a szemöldök, homlok megemelésére.
  • Az esetleges plasztikai beavatkozások késleltetésére.

Hogyan működik a Microson Pen®?

Hogyan működik a Microson Pen®?

A Microson Pen® készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontokat hoz létre 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben.

Elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai eljárások korábban nem tudtak kezelni.

A SMAS réteg az arc izomszövetéhez tartozó terület 4,5 mm mélyen a bőr felszíne alatt, melyet kollagén és rugalmas rostszövetek alkotnak, és fontos szerepet játszik az izomösszehúzódások átvitelében a bőrfelszínhez.

A bőr felszínén áthatolva, a mélyebb rétegekben a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülés először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövet-feszesítést eredményez.

Ezt követi a 2-4 hónap alatt tartó neo-collagenesis folyamat, mely során a kollagénrostok újra strukturálódnak, így az eredmény még tartósabbá válik és egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.

Utóápolás

A Microson Pen kezelés után azonnal visszatérhetsz a szokásos tevékenységeihez, felépülési idővel nem kell számolni.  Mellékhatásként maximum néhány órán át tartó bőrpír, minimális ödéma jelentkezhet.

Fontos azonban, hogy a beavatkozás után 2 hétig javasolt a bőr felhevülésével járó tevékenységek, mint a napozás, a szoláriumozás, a szaunázás és a megerőltető testedzés kerülése.

Nem ajánlott még a savas, hámlasztó kozmetikai készítmények alkalmazása legalább 2 hétig. Kezelés után fokozottan figyelni kell a hidratálásra és fényvédelemre, legalább 2 hétig 50 faktoros fényvédő krém használata szükséges.

Forrás: Royal Beauty kozmetika és szépségszalon-Gödöllő

2 Comments on “Hifu kezelés – hogyan működik?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük