Kriolipolízis, azaz a híres zsírfagyasztás Békéscsabán

Kriolipolízis, azaz a híres zsírfagyasztás Békéscsabán

A Kriolipolízis, ismertebb nevén zsírfagyasztás Békéscsabán (5600 Békéscsaba,
Irányi utca 2) a tökéletes alak stúdióban elérhető

Ez a nem invazív zsírpusztító eljárás már számos elégedett vendéget szabadított meg a nem kívánt zsírpárnáktól!

Mi az a Kriolipolízis (Cryolipolysis?)

Mi az a Kriolipolízis (Cryolipolysis?)

A Kriolipolízis egy forradalmi zsírpusztító módszer, amely a hűtés és a vákuum együttes alkalmazásával képes a zsírsejtek megsemmisítésére a kezelt területen.

A módszer a zsírsejtekre hatva kristályosítja azokat, amelyek ezután az anyagcsere folyamatok során természetes úton kiürülnek a szervezetből.

A Kriolipolízis eredményes és tartós eredményeket nyújt, hiszen a kezelt területre nehezebben szedhető vissza a zsír a későbbiekben.

A Kriolipolízis működése

A Kriolipolízis eredményessége a vákuum és a hideg együttes hatásmechanizmusán alapszik.

A kezelőfejek átlagosan 1-2 tenyérnyi területet képesek beszívni a vákuummal, így a hideg lokálisan tud hatni a zsírsejtekre, úgy, hogy a környező szövetek nem sérülnek meg.

Ez azért lehetséges, mert a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek a hőhatásokra. A kezelőfejen lévő állapotjelző segítségével kontrol alatt tudjuk tartani a hőfokot (akár -10 Celsius).

Apoptózis: a zsírsejtek pusztulása

A Kriolipolízis során a zsírsejtek egy úgynevezett apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, a zsírsejtek kristályosodnak, és később az anyagcsere folyamatok során ürülnek ki a szervezetből.

Apoptózis: a zsírsejtek pusztulása

A kezelés menete

Kontraindikációk kizárása

Az első lépés természetesen a kontraindikációk kizárása, valamint célszerű a vendég körfogatát megmérni, ugyanis a zsírfagyasztás eredménye centikben mérhető.

Glicerines kendő a bőr védelmére

A kezelendő területre egy glicerines kendőt teszünk, ez védi a vendég bőrét a fagyási sérülések kialakulásától.

Vákuum és hűtés alkalmazása

A kezelőfej a vákuum segítségével beszív nagyjából egy, vagy két tenyérnyi részt és elkezdődik az adott terület fagyasztása.

A hőfokot biztonságosan kontroll alatt tudjuk tartani, valamint az érzékeny bőrű emberek érdekében, a szívóerő is állítható, ezen felül ki tudjuk választani a folyamatos, vagy pulzáló vákuum módot, ami szintén az érzékenyebb vendégek számára jelent megoldást.

Kezelés utáni állapot

A kezelés lejárta után a vendég folytathatja a napját, nincs felépülési idő. Egyes esetekben a vákuum miatt előfordulhat bőrpír, valamint a kezelt terület a hideg hatására enyhén érzéketlen lehet, ami pár órán belül, de aznap estére garantáltan elmúlik.

Amennyiben mégis érzékenyebb bőrű a vendég, és tovább fennáll a pirosság, be lehet kenni fekete nadálytő krémmel, ami természetes és hatásos ilyen esetekre.

A kezelés eredményei

Tartós hatás

Mikor hízunk, akkor nem a sejtek száma gyarapodik, hiszen mindenki adott számú zsírsejttel születik, hanem a sejtek térfogata nő, a bennük lévő zsír lesz egyre több és több. A Cryolipolysis, más néven Kriolipolízis nem csupán a zsír kiürítésére játszik, hanem a zsírsejteket pusztítja el, és azok a természetes anyagcsere folyamatok által távoznak a szervezetünkből.

A zsírfagyasztásos kezelés következtében, a kezelt területre kevésbé tudunk visszahízni, az eredmény maradandó.

Folyamatos változás

A kezelést követő 3-4 hétben folyamatosan látható a változás, a szervezetnek szüksége van egy kis időre, mire végbe mennek a biológiai folyamatok a testünkben.

Kezelhető területek

  • Has
  • Fenék
  • Csípő
  • Derék
  • Külső-belső comb
  • Kar
  • Vádli

Miért annyira sikeres a kriolipolízis zsírfagyasztás Békéscsabán?

  • Klinikailag bizonyított hatás
  • Nincs kockázat, nincs felépülési idő
  • Nincs szükség mellé fogyókúrára

Kontraindikációk

A kriolipolízis kezelésnek több kontraindikációja ismert, amelyek között szerepelnek például terhesség, szoptatás, fém spirál, pacemaker, szívritmus szabályzó, gyomorgyűrű, bármilyen beültetett idegen anyag vagy fém a kezelendő területen, friss heg a kezelendő területen, erős visszér a kezelendő területen, máj és veseelégtelenség, Raynuad Szindróma, súlyos csalánkiütés (hideg urticaria), krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás), alacsony fehérje szint (hipoproteinémia), fontos hogy nem kezelhető a vendég amennyiben rohamszerű hideg haemoglobinuria áll fent (a hideg hatására szétesnek a vérsejtek), nyílt seb egyéb bőrsérülés, daganat, jellegzetes anyajegy, korábbi fagyási sérülés a kezelendő területen, nem volt a kezelendő területen korábban keloid képződés, hypertrópiás forradás, erős cukorbetegség, nagyon magas vérnyomás, keringési zavarok, kemoterápia, egyéb szívlégtelenségek esetén nem javasolt a kezelés. Menstruáció ideje alatt a hasi kezelést érdemes kihagyni.

További információkért fordulj a Tökéletes Alak stúdióhoz Békéscsabán

Ha szeretnél többet megtudni a Cryolipolysis (kriolipolízis) zsírfagyasztás Békéscsabán elérhető kezelésről, vagy időpontot szeretnél egyeztetni a „Tökéletes alak” stúdióban, fordulj bizalommal a stúdióhoz.

A Tökéletes alak névre hallgató szalon szakértői szívesen állnak rendelkezésre, hogy segítsenek megszabadulni a nem kívánt zsírpárnáktól és visszanyerni a tökéletes alakodat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük