Kriolipolízis kezelés Fegyverneken

Kriolipolízis, azaz fagyasztással történő végleges zsíreltávolítás Fegyverneken az Individual Beauty kozmetika szalonban

Kriolipolízis, azaz fagyasztással történő végleges zsíreltávolítás Fegyverneken az Individual Beauty kozmetika szalonban

Dr. Bognárné Szabó Ildikóval beszélgettünk a kriolipolízis eljárásról

A kriolipolízis egy olyan áttörés a hatékony és látványos zsírcsökkentő eljárások tekintetében, amelyet az amerikai egészségügyi hivatal, (FDA) által engedélyezett, ellenben nem egy műtéti beavatkozásról van itt szó!

A kriolipolízis zsír-fagyasztásos eljárás hatékonyan csökkenti a zsírt a test problémás területein.

A kriolipolízis eredmények jól észrevehetőek, a zsírcsökkenés természetes hatású a kezelt területeken, nők és férfiak esetében is egyaránt. A különbség a kriolipolízis és más egyéb zsírcsökkentő eljárások működésében az a szabadalmaztatott hűtési technológia, amely megcélozza és megsemmisíti a zsírsejteket.

A kriolipolízis kezelés alatt a külső kezelőegység precízen kontrolálva közvetíti a hideget, hogy megcélozza és hatékonyan megsemmisítse a zsírsejteket a test különböző területein.

Mialatt a zsírsejtek intenzív hűtésnek vannak kitéve, egy természetes megsemmisítő folyamat zajlik, amely fokozatosan csökkenti a zsírréteg vastagságát. Az eredmény, vagyis a zsírfelhalmozódások látható csökkenése a legtöbb vendégen akár már az első kezeléseket követően tapasztalható.

Kriolipolízis – fagyasztással történő végleges zsíreltávolítás

Kriolipolízis - fagyasztással történő végleges zsíreltávolítás

Napjainkban a testzsír eltávolítás, így az alakformálás egyik legújabb és leghatékonyabb módszere a kriolipolízis. A cryo lipolysis kezelés tudományos alapja az, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek.

A kezelést jelentő fókuszált hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

A kriolipolízis kezelés alatt a vákuum finoman a hűtőfelületek irányába szippantja a kezelt felületet és a vendég ennek szívó hatását érezheti az első percekben. Ezt követően a kezelőfejben elhelyezett hűtőlapok hatására érzéstelenít és gyors, kellemes hűtőhatást fejt ki a kezelt területen, amelynek következtében a beállított mélységben kikristályosodnak, majd elhalnak a zsírsejtek.

A kriolipolízis, vagy más néven zsírfagyasztás, nem műtéti beavatkozással járó hűtése a zsírsejteknek, azért, hogy megsemmisítse azokat, mindezt más szövetek károsítása nélkül.

A kriolipolízis, vagy más néven zsírfagyasztás, nem műtéti beavatkozással járó hűtése a zsírsejteknek, azért, hogy megsemmisítse azokat, mindezt más szövetek károsítása nélkül.

Az eredmény hihetetlen gyorsan észrevehető, emellett természetes hatású csökkenést eredményez a zsírrétegben. A kirolipolízis kezelés azon a szabadalmaztatott technológián alapszik, hogy a zsírsejtek fokozottabban érzékenyek a hűtésre, mint a környező szövetek.

A kirolipolízis kezelés során a külső kezelőegység rögzítve van a kezelt területhez, azért, hogy kivonja az energiát az alatta fekvő zsírszövetből, mialatt a bőr, az idegek, az izmok és egyéb szövetek védve vannak.

A lehűtött zsírsejtek egy előre programozott sejthalálon mennek keresztül, mely által fokozatosan megsemmisülnek, csökkentve ezáltal a zsírréteg vastagságát. A kirolipolízis zsírfagyasztás biztonságos és általában kellemes érzést jelent a legtöbb vendég számára.

Általában elmondható, hogy a vendégek kényelmes testhelyzetben telefonjukat nyomkodva, vagy zenét hallgathatnak, vagy egyszerűen csak pihennek a kirolipolízis kezelés közben.

A kezelést követően néhány esetben előfordult, hogy vendégek véraláfutást, bizsergést, vörösséget, zsibbadást éreztek a kezelt területen, de ezek a tünetek csak ideiglenesek voltak, és csak ritkán fordultak elő.

A kirolipolízis zsírfagyasztás eredményei nem olyan gyorsak és drámaiak, mint a műtéti beavatkozásoké, például a zsírleszívás, vagy a hasplasztika.

Azonban a vendégek többsége nem szeretne magasabb árat fizetni, el akarja kerülni a kockázatot és a felépülési időt, amelyek a műtéti beavatkozásokhoz kötődnek, és nem szeretne fájdalmat sem tapasztalni, ezért a kirolipolízis zsírfagyasztás egy hatékony alternatíva.

Amikor összehasonlítjuk más zsírcsökkentő vagy alakformáló technológiákkal, a bőrgyógyászok és a plasztikai sebészek egyetértenek abban, hogy a kirolipolízis zsírfagyasztás egy igen hatékony eljárás.

A fagyasztással kristályosított, roncsolódott zsírsejtek természetes módon történő kiürülése a szöveteken és a nyirokrendszeren át a kezelést követően azonnal megkezdődik.

A kirolipolízis kezelést követően a természetes zsírsejt kiürülés általános 20-25%-os zsírréteg csökkenést eredményez már az első kezelés után is.

A kirolipolízis kezelés fájdalom mentes és csak enyhe kellemetlenséggel járhat az erre érzékenyeknél. 

A kirolipolízis kezelés fájdalom mentes és csak enyhe kellemetlenséggel járhat az erre érzékenyeknél. 

A bőr– és kötőszövetekben, azok magasabb fokú hidegtűrő képessége miatt, semmilyen mértékű elváltozás nem történik.

Egy tenyérnyi felület kezelési ideje 20-45 perc a mélységi beállítás egyénileg változó szükséglete szerint. 

Kezelt területenként 1-3 alkalomra van szükség 45 nap szünet közbeiktatásával.

Klinikai vizsgálatok semmilyen hosszú távú, súlyos mellékhatást nem mutattak ki a kezelést követő 6 hónapban. Perifériás idegfunkció változást, sebképződést, gennyesedést, vérzsír változást, májfunkció változást nem tapasztaltak.

Alkalmazási területek:

 •     Lokális zsírcsökkentés
 •     Súlyfelesleg felszámolás
 •     Cellulit kezelés
 •     Intenzív alakformálás

Kezelési területek:

 •     has (nők/férfiak)
 •     csípő (nők/férfiak)
 •     derék (nők/férfiak)
 •     kar (nők)
 •     fenék oldala (nők)

Kombinált kezelési javaslat:

A legújabb kutatási eredmények szerint a kavitáció-kriolipolízis-kavitáció, egy alkalmon belüli váltogatással még a legmakacsabb, ödémás, cellulitos vastag zsírréteg is eredményesen kezelhető.

Eredmények:

A kriolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában 2-4 hónappal észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen.

Bár az eredmények nem láthatóak olyan hamar, mint a zsírleszívás esetén, ezzel az eljárással elkerülhető a fájdalom, a kockázat és a hosszú felépülési idő. A legtöbb páciens, aki részt vett kriolipolízis kezelésen nagyon elégedett az eredménnyel és élvezi természetes, karcsúbb megjelenését.

A kriolipolízis kezelés eredményei tartósságukban vetekszenek a zsírleszívással.

Kockázatok:

A kriolipolízis nem igényel beavatkozást, ennek köszönhetően jelentősen kisebb a kockázata más zsírbontó eljárásokhoz képest. A kriolipolízist teljes mértékben biztonságos technológiának tartják, néhány mellékhatás mégis előfordulhat.

A kezelt területen előfordulhat: pirosság, bőrérzékenység, zúzódás nyom, csökkent érzékelés. Ezek a mellékhatások normálisak és általában pár napon belül elmúlnak.

Ellenjavallatok

 •     Várandós állapot
 •     Szívelégtelenség
 •     Érbetegség
 •     Pacemaker
 •     Trombózis, tromboflebitisz
 •     Véralvadásgátló gyógyszerek szedése közben
 •     Transzplantációs állapot
 •     Nagyméretű fémprotézis
 •     Cukorbetegség
 •     Epilepszia
 •     Májpbetegség
 •     Raynaud szindróma
 •     Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
 •     Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
 •     Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)
 •     Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
 •     18 év alatt
 •     Sérült, nem egészséges bőrfelület

Amennyiben szeretnél te is megszabadulni a nemkívánatos zsírrétegedtől, kattints ide>>>https://www.i-beauty.hu/kapcsolat/

4 Comments on “Kriolipolízis kezelés Fegyverneken”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük